Кои сме ние?

Фирма „Икон” ООД е създадена през 1999г. с основна дейност доставка на интернет, продажба и сервиз на компютърна техника. В началото фирмата оперира единствено на територията на България. След влизането на България в Европейския съюз и отворилите се пред нас възможности ние добавихме и развихме нови дейности към нашето портфолио. Към настоящия момент „Икон” ООД осигурява услуги на територията на част от страните Евро членки, като плановете ни са до 2020 да предоставяме услуги в цяла Европа.

Радослав Кърджиев

CEO & Founder

"Икон подхожда индивидуално към всеки един клиент, съобразно нуждите и спецификата на неговия бизнес. Целта ни обаче винаги е една и съща - да доставяме качествени високотехнологични решения, които улесняват и подпомагат дейността на нашите клиенти, и помагат за развитието на техния бизнес."

Партньори

2n През 2015 година „ИКОН“ ООД изгради успешно партньорство с “2N Telecommunications”. Нашите чешки партньори ни избраха за техен официален представител за България, поради високите резултати постигнати от компанията.
tiptel От 2016 година фирмата е представител на Tiptel AG – www.tiptel.be ,европейска компания предлагаща широка гама телекомуникационно обурудване. Една от последните им продуктови линии е специализирани GSM апарати подходящи за възрастни хора, малки деца, както и за служители на които е забранено да ползват смартфон на работното си място
Teltonika От 2007г. фирмата е представител за България на мултинационалната R&D компания Teltonika, производител на 3G USB модеми, TM модеми, GPS модули