изработка на интернет страници

Уеб дизайн

Нашето Мото е: "Спечелете повече клиенти онлайн - Превърнете посетителите в клиенти"

ICON уеб дизайн студио е най-доброто място за всички ваши нужди в интернет - създаване на концепции, уеб програмиране, анализи, публичност в интернет в Google, Facebook и Instagram. Ангажирайте аудиторията си, увеличете продажбите и направете трайно впечатление с професионален уебсайт, разработен и създаден специално за бизнеса ви и клиентите ви. Планираме, създаваме и изграждаме красиви уебсайтове с най-новите технологии, които спомагат за растежа и подобряват имиджа на бизнеса


Уеб сайтове , видими на всякакви устройства - Бъдете с вашите клиенти където и да се намират!

Изследванията показват, че 70% от мобилните търсения водят до онлайн действие в рамките на един час, което прави уебсайта, оптимизиран за мобилни устройства, критична част от онлайн успеха ви. Създаваме ангажиращи уеб сайтове, които не само изглеждат добре, но и стимулират растежа на бизнеса.


Започнете да продавате и да приемате онлайн плащания

Продайте продуктите и услугите си онлайн, като използвате бързо, сигурно и гъвкаво решение за електронната търговия. Независимо дали искате да продадете 1 продукт от дома или 5000 продукта от множество складове, ние можем да Ви помогнем да интегрирате идеалното решение за количката, за да разширите бизнеса си онлайн.

Изработка на интернет страници

SMM - маркетинг на социални медии

Ние изграждаме и управляваме вашите интернет медийни канали Ако телевизионната реклама е твърде скъпа или не е достатъчно ефективна за вас,тогава интернет е вашето място. Можем да създадем и интегрираме стратегия за социални медии, съобразена с Вашата фирма и бъдещи клиенти.


Маркетинг по имейл

Проучванията доказват, че имейл маркетингът има най-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI от 3,800%) в сравнение с други дигитални маркетингови канали. Това е печалба от 38 евро за всеки 1 евро, инвестиран в имейл маркетинг. Ние помагаме на собствениците на малки предприятия да въведат автоматизирани, базирани на данни маркетингови стратегии, които помагат за увеличаване на продажбите.


Бъдете в контрола на бизнеса си по всяко време от всяко място.

Поддържайте съдържанието на уебсайта си актуализирано с най-новата информация, снимки и текст за продуктите и услугите си, като използвате лесна за използване система за управление на съдържанието (CMS). С CMS ще можете да влизате в уебсайта си и да правите промени от всеки компютър.