мрежи и окабеляване

Изграждане на компютърни мрежи

Комуникацията между Вашите служители в офиса или в клоновете на Вашата фирма трябва да бъде добре осигурена. Информационната инфраструктура е неотменна част от всяка бизнес сграда. Тя включва всички видове слаботокови кабелни системи – Структурно окабеляване, Телефония, Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Пожароизвестяване, Кабелна и Сателитна телевизия. Съвременните стандарти изискват висококачествено окабеляване като необходимо условие за използването на съвременните комуникационни технологии за пренос на глас, данни и осигуряване на безопасност в сградите.

Икон ЕООД Ви осигурява професионална поддръжка, отлично обслужване и дългосрочна гаранция на изградените мрежи. Така компанията предоставя на всеки потребител необходимата комуникационна независимост, съпъдстваща успеха на неговата дейност.

Изграждане на компютърни мрежи

Всяка професионално направена структурно кабелна система е:

  • Изключително удобна за ползване, ефективна и естетична;
  • Изключително гъвкава, позволявайки бързото и лесно преконфигуриране на розетката от телефонна в компютърна и обратно.
  • Гарантирано качество-използваме само сертифицирани фирми за доставка на слаботоковите кабели.

Това гарантира сигурност в качеството на изработка на елементите, проектирането, изграждането и поддръжката на цялата Структурно Кабелна Система.

При желание от Ваша страна може да изградим и защита на вътрешната ви среда, чрез използването на устройства, които Ви осигуряват сигурност и защита.